Nog 3 nachtjes slapen
Door: Bob
Blijf op de hoogte en volg Bob
20 Juli 2010 | Nederland, Delft
maar hoe kom je dan aan familie in Canada! in de jaren 50 ging een oom van mijn vader emigreren. hij ging naar Canada met de droom om een mounty te worden, zo'n canadese politieagent! Dat is hij uiteindelijk nooit geworden, wel heeft hij daar zijn vrouw leren kennen en een familie gesticht, de familie die ik nu ga bezoeken!
mijn vader heeft een tijdje met het idee rondgelopen om ook daar naartoe te emigreren, omdat hij hier erg lastig werk vond! gelukkig is dat niet gebeurt, anders was IK er namelijk niet geweest! Maar dit geeft wel aan hoe Canada tot de verbeelding spreekt. Bijna 3% van de bevolking heeft nederlanse roots, dat komt neer op ongeveer 1 miljoen mensen! Vele nederlanders hebben dan ook wel familie daar wonen. Ik hoop dan ook na deze reis al die mensen aan te kunnen raden hun familie daar een keer te bezoeken.
nog even terug naar het hier en nu, ben net nog even naar mijn oma geweest, en ze liet me beloven dat ik terug zou komen! want al was het land nog zo mooi ze wil me graag nog zien en dat heb ik haar dan ook beloofd!
22 Juli 2010 - 13:39
Carolien:
Bob, heel veel plezier en vooral genieten!
Pas goed op jezelf en eigenlijk moet je mij ook maar beloven dat je terug komt!