Nog 1 Nachtje - Reisverslag uit Delft, Nederland van Bob Leeden - WaarBenJij.nu Nog 1 Nachtje - Reisverslag uit Delft, Nederland van Bob Leeden - WaarBenJij.nu

Nog 1 Nachtje

Door: Bob

Blijf op de hoogte en volg Bob

14 Juli 2011 | Nederland, Delft

De Tas is al ingepakt en de zenuwen lopen toch al een beetje op! Maar dat mag ook wel, want morgen avond om 23:35 vertrek ik van schiphol met 6 andere vrienden richting Japan! Japan het land van de Reizende Zon, het land van absurde tv programma's, het land van Sony, Nintendo en vele andere, het land van supersnelle treinen. En zo zou je nog wel een tijdje door kunnen gaan.

Deze reis gaat één grote verrassing worden, omdat we allemaal niet weten hoe het daar precies is! Het is dan wel een westers land wat erg modern is, maar het verschil met europa is gigantisch. Maar dit is juist wat deze reis zo aantrekkelijk maakt het onbekende, we hebben deze reis ook pas 1 hostel geboekt dus we zijn vrij om te gaan en staan waar we willen! Misschien zal dat wel een keer stress op leveren omdat we niet snel een slaapplaats kunnen vinden, maar dat hoort er ook een beetje bij!

Ik hoop dat ik deze blog dagelijks in Japan kan bijhouden, maar dat ligt een beetje aan de computer/wifi beschikbaarheid!

Bob

p.s. Ben jij die japanfreak die nog een plek weet die we sowieso moeten bezoeken laat het weten in de comments

• 14 Juli 2011 - 12:49

Denise:

Heeeel veel plezier! Lekker genieten en ontdekken wat het land allemaal te bieden heeft! X Denise